* Vakantiehuis *

Oude baan 346
3630 Maasmechelen.
Tel ++32(0)497.15.60.33

 E-mail :  vakantiehuislimburg@telenet.be 

  Voorbeeld CSS plaatje floaten

Ons gastenverblijf bevind zich op Belgisch landsgedeelte. Het ligt op wandelafstand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Een kleine locatie aan de Maas en 20  rijminuten - één uur fietsafstand - van de historische steden Maastricht en Aken.

 

Wij bieden een woning met 3 slaapkamers bestaande uit een 2-twee persoonskamer en 1-persoonskamer(1 bed), badkamer, wc, keuken, leeszaal, woonkamer, terras en fietsstalling.

Bij aankomst op vijdagavond bakken wij voor onze gasten Pizza op artisanale wijze !

Het vakantiehuis biedt plaats aan 5 personen. Er bestaat een mogelijkheid om 2 a 3 kampeertenten op te slaan. Op 1,5 km kan men via de toeganspoort het Nationaal Park Hoge Kempen betreden en op 2 km wordt het landelijk Maasbekken zichtbaar. Het mijnverleden is bepalend voor de streek. Belgisch Limburg staat bekend als fietsparadijs vanwege haar uitstekende fietspadennetwerk.Tal van activiteiten, zijn bereikbaar in een straal van 2 á 3 km, w.o. kanovaren op de maas, fietsen, wandelen en natuurlijk het merkendorp  "Village Maasmechelen (Leisure Valley; Outlet Centre Maasmechelen Village)".


Terug naar Menu